Nyiss a változatosságra!

A Játék nyereményei: a játék időtartama alatt minden naptári napon félóránként egy db 3.000.- Ft (háromezer) forint értékű online NoSalty Vásárlási Utalvány, amely naponta negyvennyolc db, a játék teljes időtartamára való tekintettel pedig összesen 2928 (kettőezer-kilencszáz-huszonnyolc) db Vásárlási Utalványnak felel meg.

Vásárold le az utalványt

Ha a beváltás időpontjában nincs szabad utalvány, úgy a következő utalványbeváltásig még hátra lévő idő a játékos számára a nyissavaltozatossagra.nosalty.hu weboldalon folyamatosan kijelzésre kerül.

A Vásárlási Utalványok önálló sorszámozással ellátott, online vásárlási utalványok, melyeket a Játékos az általa feltöltött 50 db Kód sikeres beváltását követően a Vásárlási utalvány letöltése gombra kattintva tölthet le .pdf formátumban a Weboldalról.

A Játék menete:
Vásárolj 140g-os vagy 4x130g-os Danone natúr joghurtot vagy kefirt! Keresd a poharak belsejében található kódokat! Regisztrálj a nyereményjátékra! Gyűjts össze és tölts fel 50-et a poharak belsejében található kódokból! Kérd a vásárlási utalványt!

A Játék 2014. április 01. 00:00-tól 2014. május 31. 23:59-ig tart.

A játék hivatalos honlapja (katt ide)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése