Dörmi - Fedezd fel a világ állatait!

Dörminek világszerte mindenhol vannak barátai, akiket szeretne jobban megismerni. Vágjatok bele egy világkörüli utazásba csemetéddel és fedezzétek fel közösen a természet és az állatvilág izgalmait!

Induljatok világkörüli utazásra Dörmivel és megnyerhetitek a 25 000 darab puzzle egyikét vagy akár a fődíjat is.

Ha regisztráltok az oldalra, nem csak Dörmi barátait ismerhetitek meg a világ minden tájáról, de 20 darab kód feltöltése után akár a 25 000 darab 3D puzzle egyike is a Tiétek lehet, amennyiben az első 25 000 kódbeküldő között vagytok.

Dörmi nyeremények

A fődíjért, az izgalmas családi utazásért a bécsi Schönbrunni Állatkertbe pedig már egy kód feltöltésével indulhattok, de esélyeiteket növelhetitek azzal, ha több Dörmi promóciós kódot töltötök fel.

A játékban a 2014. május 5. és 2014. június 29. között, a Dörmi promóciós csomagolásokban található kódok feltöltésével lehet résztvenni.

Amennyiben egyike vagy az első 25 000 résztvevőnek, akik 20 darab promóciós kódot feltöltenek honlapukra, Tied lehet a 3D puzzle-k egyike.

Minden egyes promóciós kód feltöltése esetén esélyes vagy megnyerni fődíjukat, a 2 napos családi utazást Bécsbe, a Schönbrunni Állatkertbe.

A játék hivatalos honlapja (katt ide)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése