EverydayMe - “Új Önmagad” program

Nyeremények:

1 db fődíj: teljes átalakulás Zipy segítségével. A nyereményre való jogosultság feltétele, hogy a résztvevő a program során legalább egy vásárlási blokk/nyugta adatait feltöltse a meghatározott weboldalra. A nyugtának/blokknak legalább 2 megvásárolt terméket tartalmaznia kell.

A fődíj nyertese egy vouchert nyer Zipy stylisttal történő vásárlásra (100.000 Ft értékben), valamint hajvágást, hajfestést, sminkelést, illetve az eredményről készült 12 db retusált fotót. A nyeremény nem tartalmazza a nyertes átalakításának helyszínére történő utazásának költségét.

Kezdd a hajaddal!

További nyeremények: 1 db okostelefon. A lebonyolító összesen 5 db okostelefont sorsol ki. A nyeremény megszerzésére való jogosultság feltétele, hogy a résztvevő a program során legalább egy vásárlási blokk/nyugta adatait feltöltse a meghatározott weboldalra. Az okostelefon típusa: GT-i8262 (Galaxy Core Duos) 4GB okostelefon, fehér színű.

A programban a magyarországi Dm üzletekben forgalmazott Wella (Wellaflex, Wellaton), Pantene, Aussie, Londa, valamint Head&Shoulders termékek vesznek részt.

A program 2014. május 2. 00:00:01 órától 2014. július 31. 23:59:59 óráig tart.

A játék hivatalos honlapja (katt ide)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése