Ki nyeri az idei foci VB-t? Tippelj és nyerj! Garantált ajándék a helyesen tippelőknek!

Főnyeremény:
A főnyeremény Samsung Smart TV + Xbox 360 + Fifa 2014 játék.

 főnyeremény

Garantált nyeremények:
Adidas Brazuca Glide focilabda, a 2014-es labdarugó világbajnokság hivatalos labdájának Glide változata.

focilabda

A játékban való részvétel önkéntes és ingyenes. A játékba kerülés feltétele, hogy a felhasználó 2014. május 14. és 2014. június 11. között a valóságnak megfelelő adatokkal regisztrál a játékba az erre a célra létrehozott webfelületen és adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot tesz.

A játékosnak lehetősége van arra, hogy barátait vagy ismerőseit is meghívja a játékba a regisztrációt követően kapott link segítségével. A linket a játékos ismerősei és barátai körében szabadon terjesztheti bármilyen – nem törvénysértő - módon. Ha a játékos ismerősei vagy barátai is regisztrálnak a játékba, és azok közül bármelyik sorsolás útján nyer, akkor az a játékos is nyer, aki a nyertest meghívta. A meghívásos rendszerben jogosultság a nyereményre csak 1 szintig lehetséges, azaz csak a játékba hívó és hívott egymás közötti közvetlen viszonyában érvényes oly módon, hogy ha a meghívott játékos, akkor a meghívó játékos is nyer.

A fődíj a játékba regisztráló és helyesen és pontosan tippelő játékosok között véletlenszerű sorsolás útján kerül kisorsolásra. A garantált nyereményeket azok a regisztrált felhasználók kapják ajándékba, akik a regisztráció során helyesen és pontosan megtippelik, melyik két csapat játszik a döntőben, melyik csapat nyeri a 2014-es labdarugó világbajnokságot és mi lesz a rendes játékidőben a végeredmény.

A játék 2014. május 14-től 2014. június 11-ig tart.
Sorsolás 2014. július 14-én (döntőt követő nap), 11 órakor.

A játék hivatalos honlapja (katt ide)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése