Tuborg Házibuli

Heti nyeremények

A játékhéten legalább egyszer jól válaszolók közt minden héten kisorsolnak öt nyertest, akik fejenként egy tálca Tuborg sört nyernek. A sorsolásba minden játékos annyiszor kerül be, ahány feladványt helyesen válaszolt meg az adott játékhéten. 6 héten keresztül heti 5 tálca (24 doboz/üveg) Tuborg sör (összesen 30 tálca).

Különdíj

Azok között, akik minden játéknapon játszottak a weboldalon, különdíjat sorsolnak.
Különdíj nyeremény: Egy tálca Tuborg sör és egy Tuborg fülhallgató.

Tuborg Házibuli indul

Fődíj

Azon Játékosok, akik a 6 hét alatt minimum egyszer helyesen tippelték meg az adott napi feladványt, lehetőséget kapnak arra, hogy egy kérdőív kitöltésével jelentkezzenek a fődíjért. A kérdőívre adott válaszait a játékos később módosíthatja (egy másik napon, amikor megint helyesen tippelte meg a napi dal címét és előadóját). A fődíj nyertesét szakmai zsűri választja ki a beérkezett pályázatok közül.
Fődíj nyeremény: Exkluzív Tuborg házibuli Dj Liával, vagyis Kustánczi Liával, amely a következőket tartalmazza:
- Fellép DJ Lia (2 óra)
- Tuborg sörcsap 2 hordónyi Tuborggal
- 150 db Tuborg sör

A játék menete

A www.tuborghazibuli.hu weboldalon a userek egyszeri regisztráció után 6 héten keresztül minden nap kapnak egy 10 másodperces dalrészletet (a feladvány minden éjszaka 3 órakor automatikusan cserélődik), majd 3 lehetőség közül ki kell választaniuk, hogy ki az előadója és mi a címe az adott dalnak. Egy user egy játéknapon (03:00-02:59) csak egyszer tippelhet. Ha eltalálta a megfejtést, akkor jelentkezhet a fődíjért is. A fődíjért való indulás feltétele a regisztráción és az adott napi dalrészlet címének és előadójának helyes megtippelésén túl egy külön kérdőív kitöltése.

A játék időtartama: 2014. július 16. 09:30 – augusztus 24. 23:59

A játék hivatalos honlapja (katt ide)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése