Tescohűség Simpsons

Ajándék SIMPSONS hűtőmágnes:

Ahhoz, hogy a résztvevő hozzájusson az ajándék Simpsons hűtőmágneshez, a blokkon feltüntetett vásárlás végösszegének minden esetben – minden egyes tranzakció esetén - el kell érnie a 3000 Ft-os összeghatárt.

A promóció időtartama 2014. július 31-től 2014. szeptember 30-ig., illetve a készlet erejéig.

Floridai út nyeremény

Nyerj floridai utat:

Add meg a gyűjtőalbumodból a feltüntetett mágneskártyák kódjait, töltsd fel a lefotózott gyűjtőalbumot és nyerd meg a 10 db Indesit hűtő egyikét, vagy a fődíjat, a 4 főre szóló, 7 éjszakás floridai utat!

Az első 1000 feltöltő között 10 db Indesit hűtőt sorsolnak ki. Az összes feltöltő között pedig egy amerikai utat sorsolnak ki. A fődíj, az amerikai út tudnivalók: Miami és Orlando utazás, 9 nap 7 éjszaka 4 fő részére utazás repülővel Budapestről, turista osztályon Miami repterére, 4 éjszakát tölt el a nyertes Miamiban, 4 éjszakát tölt el a nyertes Orlandoban, 1 napot tölthet el a nyertes az Universal Studio területén belül részt vesznek egy simpsons túrán, amelynek a keretében talákozhatnak Homer-rel, Barttal, Maggie-vel és Lisa-val. A túra során sok meglepetés várja a látogatókat. Utazási költséget a szervező állja.

A játék 2014. szeptember 30-án 23:59:59 percig tart.

A játék hivatalos honlapja (katt ide)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése