Müller Magyarország: Bourjois Nyereményjáték

Nyeremény: 1 db párizsi hétvége 2 fő részére 2 éjszaka, amely tartalmazza az utazást repülővel illetékkel együtt valamint a szállást 2 éjszaka, 2 fő részére, egy 3*-os szállodában.

A promóció pontos menete és a nyereményjátékban való részvétel feltételei üzletlánconként:

DOUGLAS:

A vásárlások után járó matricákat a Douglas Parfümériákban kihelyezett pontgyűjtő füzetekben kell gyűjteni. Minden Bourjois termék vásárlása után jár 1 db matrica, kivétel a Bourjois Glamour illatok, amely után 2 db matrica jár.

MÜLLER nyeremény

MÜLLER:

A vásárlások után járó matricákat a Müller üzletekben kihelyezett, vagy a bourjois.hu/muller_bourjois_oszi_nyeremenyjatek oldalról letöltött pontgyűjtő füzetekben kell gyűjteni. Minden Bourjois termék vásárlása után jár 1 db matrica, kivétel a Bourjois Glamour illatok, amely után 2 db matrica jár.

dm nyeremény

dm:

A 8 db Bourjois termék vásárlását igazoló számlákat a bourjois.hu/dm_bourjois_oszi_nyeremenyjatek oldalról letöltött és kinyomtatott játékos adatlaphoz kell csatolni. A számlákat összegyűjtve, a kitöltött játékos adatlappal együtt kell visszaküldeni a Dovex Kft címére a kiválasztott ajándéktermék megjelölésével. A játékos adatlapot és számlákat visszaküldő játékosok bármilyen ajándék terméket választhatnak a Bourjois smink termékkínálatából.

2014. december 19.-én kerül kisorsolásra a nyereményjáték fődíja, az 1 db párizsi utazás 2 személy részére (2 éjszakára). A nyereményt az összes hiánytalanul, helyesen kitöltött pontgyűjtő füzetet, vagy Játékos adatlapot és számlát visszaküldő Játékos között sorsoljuk ki.

A játéknak két fázisa van:

1) Pontgyűjtés és a pontok beváltása ajándék termékre: 2014. szeptember 4. – 2014. november 30.

2) Pontgyűjtő füzet, vagy játékos adatlap eljuttatása a Dovex Kft címére (Budapest 1438, Pf. 506) a fődíj sorsoláson való részvételhez: 2014. szeptember 4. – 2014. december 10.

A játék hivatalos honlapja (katt ide)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése