Nyerhetünk hetente!

A Programban az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra 14 alkalommal hetente:

14 db 1 évre elegendő pelenka és törlőkendő maximum 150 ezer Ft értékben. A Nyereményre való jogosultság feltétele, hogy a Résztvevő a Program során legalább egy vásárlási blokk/nyugta adatait feltöltse a meghatározott weboldalra, mely igazolja legalább egy darab fent felsorolt Pampers termék megvásárlását. A nyugtának/blokknak legalább 1 csomag, a játékban résztvevő terméket tartalmaznia kell.

Nyerj hetente!

A Programban továbbá az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra az adott időszakban beküldött pályázatok közül, a teljes promóció során 14 alkalommal, hetente:

14 db Tesco vásárlási utalvány 25 ezer forint értékben. A Nyeremény megszerzésének való jogosultság feltétele, hogy a Résztvevő a Program során legalább egy vásárlási blokk/nyugta adatait feltöltse a meghatározott weboldalra és a blokk tartalmazza a fent meghatározott termékekből legalább egy darabot.

Nyerj hetente!

A Program menete:

A Programban az vehet részt, aki a Program időtartama alatt Procter & Gamble termékek közül legalább egy csomagot vásárol bármely magyarországi TESCO üzletben és regisztrál a www.nyerhetunkhetente.hu weboldalra.

A program 2014. október 2. 00:00:01 órától 2015. január 4. 23:59:59 óráig tart.

A játék hivatalos honlapja (katt ide)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése