Sodastream - Mit nyerhetek?

9 sorsolás, több mint 350 nyeremény, 6.000.000 Ft értékben, amelyek bármelyikét, Te is megnyerheted


Sodastream nyeremények

Fődíj: 1 millió Ft-tal feltöltött bankkártya

Te már tudod, mire költenél az 1.000.000 Ft-ot? Álmodozás helyett nyerj…
A Patroncsere nyereményjáték fődíja 1 db nettó egymillió forinttal feltöltött bankkártya, amelyre már egy eredeti SodaStream szódagép, vagy szénsavpatron megvásárlásával, vagy egy patroncserével esélyessé válhatsz.

3db 39”-os LED TV

Te is szeretnéd a kedvenc műsoraid széles képernyőn nézni? Akkor regisztrálj a Patroncsere nyereményjátékba, hogy esélyessé válj a 39”-os Sencor 39F09M4 típusú LED TV-re, amelyből negyedévente 1 db, összesen 3 db kerül kisorsolásra.

18 db wellness hétvége

Te is kipihennéd a játék izgalmait? Akkor játssz. A Patroncsere nyereményjátékon összesen 18 db, havonta 2 db 2 személyes wellness hétvége kerül kisorsolásra a Mostérdemes.hu aktuális ajánlataiból. Játssz, hogy nyerhess…

9 db 8”-os tablet

A Patroncsere nyereményjátékban összesen 9db, havonta 1 db Sencor 8V3 típusú 8"-os tablet készülék talál gazdára. Ugye Te is szívesen tartoznál azok közé, akik hazaviszik az egyiket? Akkor játssz érte.

27 db Pure Grey SodaStream szódagép

A Patroncsere nyereményjátékban az Tiéd lehet továbbá az elegáns és profi készülékek, a 27 db Pure Grey SodaStream szódagépek egyike, amelyekből havi 3 kerül kisorsolásra.

45 db negyed évre elegendő SodaStream szörpcsomag

Töltsd fel SodaStream szörp készleteit. Játssz, hogy Te is esélyessé válj a 12 db különféle szörpből álló, negyed évre elegendő szörpcsomagra. A Patroncsere nyereményjátékon akár ezt is megnyerheted, hiszen összesen 45 db, havonta pedig 5 db kerül kisorolásra.

270 db Portion Pack szörpcsomag

Te is megkóstolnád a SodaStream ízletes szörpjeit? Akkor itt a lehetőség. Játssz, és legyél Te az egyike azoknak a szerencséseknek, akik megnyerik a Portion Pack szörpcsomagok egyikét és kóstold meg a SodaStream számtalan szörpjét.

Továbbajánlási nyeremény

Ajánlottad már a Patroncsere nyereményjátékot 3 ismerősödnek, barátodnak?
Akkor Te máris esélyes vagy a Továbbajánlási játék fődíjára, az 1 db iPhone 5-re, amely a játék végén kerül kisorsolásra, és a 9 db Sencor 32”-os LED TV egyikére, amelyekből havonta 1 db talál gazdára.

A játék 2013. április 1. - 2014. január 2. éjfélig tart.

A játék hivatalos honlapja (katt ide)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése