Így kereshetsz pénzt azzal, hogy csak a számítógéped nyomogatod!

A Testbirds crowd tagjaként mobil alkalmazásokat és weboldalakat tesztelhetsz, még megjelenés előtt. Nincs szükséged előzetes tesztelői tapasztalatra.

Garantált, tisztességes fizetség minden tesztért, amelyen részt veszel.

Semmi kötelezettség – akkor vállalsz el egy tesztet, amikor csak kedved van.

Hogyan lehetek tesztelő?
Csak regisztrálnod kell, és már kezdhetsz is! Még jobb, ha van okostelefonod vagy tableted is a PC-d mellett, de ez sem elvárás.


Testbirds.com


Milyen szoftvereket fogok tesztelni?
Weboldalakat, online boltokat, mobil appokat, játékokat és még sok mást…

"A Testbirds „crowdtesting” szolgáltatása során az egyre népszerűbb „crowdsourcing” módszerrel tesztel szoftvereket. A tesztelést az internetes közösségnek szervezzük ki: nálunk bárki lehet tesztelő és kereshet pénzt! Mindegy, hogy mobil alkalmazásokat vagy weboldalakat szeretnél tesztelni, a Testbirds-nél találsz neked megfelelő feladatot – még böngészős játékokat is tesztelhetsz! Saját okostelefonodat, tabletedet vagy PC-det használva, bárhonnan kereshetsz pénzt. Sokszor még megjelenés előtt tesztelheted a legújabb szoftvereket, így javaslataid beépítésre kerülnek a kész termékbe. Különféle teszttípusaink között biztosan találsz neked tetszőt: egyes tesztjeinkben hibákra vadászhatsz a szoftverben, míg máskor az alkalmazás által nyújtott a felhasználói élmény kapcsán vagyunk kíváncsiak a véleményedre. Amellett, hogy pénzt keresel vele, a tesztelés jó móka is: folyton a legújabb fejlesztésekkel ismerkedhetsz meg! Online pénzt keresni még soha nem volt ilyen szórakoztató."

Hivatalos honlap (katt ide)
vagy
Hivatalos honlap (katt ide)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése